Nieuwsbrief

De vogelwerkgroep Zoetermeer onderhoudt de e-mailcontacten met de leden via een nieuwsbrief van yahoogroups. Hiermee worden de leden van de vogelwerkgroep Zoetermeer op de hoogte gehouden van wetenswaardigheden van de vereniging. Het is een echte nieuwsbrief waarover niet gediscussieerd kan worden.

Deze nieuwsbrief is uitsluitend voor leden. Aanmelden doe je door lid te worden of door een e-mail te zenden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van “aanmelding vwgzoetermeer, lid VWGZ ”.

 

Zoetermeervogels

Sedert juni 2000 bestaat er een e-mailgroep, waarin vogelaars uit Zoetermeer en omgeving hun belevenissen op vogelgebied kunnen delen. Of je een verschrikkelijk goede vogelaar of gewoon een onhandige amateur bent, is bij ons niet belangrijk. Het is gewoon leuk om te weten wat er bij wijze van spreken in je achtertuin gezien wordt en tegelijkertijd mee te kunnen kletsen over allerhande vogel- en natuuronderwerpen. Zo’n e-mailgroep werkt heel eenvoudig. Heb je iets te melden zend dan een e-mail naar de e-mailgroep. Ieder aangesloten lid ontvangt jouw berichtje of kan dat berichtje op het internet bekijken. De e-mailgroep is in de loop der jaren flink gegroeid en er zijn veel deelnemers van buiten Zoetermeer bijgekomen. Deelnemers voeren soms zelfs verhitte discussies over alles wat met de natuur te maken heeft.

Via externe links, kun je de link naar Zoetermeervogels vinden en je aanmelden.